Maavaate

Maavaatteeksi uuteen telttaan ostin kokeeksi ”kivijalasta” ohutta muovia, jota käytetään ikkunoiden lisäeristykseen. Tapa on käytössä ulkomailla ja siihen käytettävää Polycryo -nimistä muovia myydään netissä myös teltanpohjakäyttöön. Tämä muovi taisi olla Tesaa.
Palanen oli 150 x 170 senttinen, eikä aivan sopinut mittoihini, mutta tein ”Hölmöläisten” hyväksi havaitun konstin ja leikkasin toiselta sivulta palan pois ja jatkoin sen toiselle sivulle, jolloin siitä tuli noin 125 x 220 kokoinen. Minkäänlainen liima ei tuntunut oikein pitävän siinä, joten leikkasin Jessen puoliksi ja teippasin palaset paikoilleen, sen liima tuntui pitävän kohtuullisen hyvin, joten jokusen vuoden ehkä menee, nämä kopio-Jessetkään kun ei vallan pitkäikäisiä ole.
Paino teippauksen jälkeen tasan 50 grammaa.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.