Treenit seuraaville retkille.

Treenikausikin tuli jo avattua parin viikon sisäharjoitusrupeamalla. Lajina oli yksitoikkoisesti sauvakävelyharjoitukset ja tarkemmin vielä kyynärsauvakävelyjakso.
On tullut viime vuosina vallan (nyt kun selkäleikkauksesta on jo kymmenisen vuotta) tavaksi kerran, eli useammankin kerran vuodessa suorittaa tuollainen muutamasta päivästä pariinkin viikkoon kestävä tuskien taival. Kertaakaan se ei onneksi vielä ole onnistunut osumaan Lapinmatkan kohdalle (paitsi juuri silloin leikkausvuonna), lähelle kylläkin joskus.
Muutama päivä sitten siirryin takaisin lajiharjoitteluun vaellussauvojen avulla, ensin yhdellä sauvalla muutaman sata metriä, sitten hiljalleen matkaa kasvatellen kahdellakin sauvalla ja välillä ilmankin. Nyt ollaan jo yli kolmen kilometrin matkoilla. Ylämäkiä ei vielä pysty juurikaan muuta kuin hiipimään ylös, eikä kantamaan mitään, mutta seuraavaan reissuun on onneksi vielä aikaa.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.