Matkailuautonvaihtoja

Yllättäen tuli eteen tilanne, että reilut pari vuotta pääosin Lapin matkoilla kulkuvälineenä ollut Aygo siirtyi Helsingin paikallisliikenteeseen ja jäin ilman omaa ajoneuvoa.
Toisena käytössä ollut Corolla 2006 sai myös siirtyä vaihtoautoksi ja tilalle tuli tilavampi seitsemän vuotta nuorempi Avensis, siihen mahtuu loistavasti tällainen pikkuihminen tavaroineen nukkumaan pitemmilläkin reissuilla.
Koska nykyautoissa riittää tuota sähköhärpäkettä aivan loputtomasti rikkoontumaan, niin ajattelin että olkoon sitten samantien kaikilla herkuilla, jos edes joku niistä pysyisi jonkin aikaa ehjänä. Vielä ainakin toimii kaikki, sikäli kun olen edes löytänyt niitä läheskään kaikkia?
Hiukan oli taas tuuriakin kaupoissa, kun esitteessä luki että ”kaksilla renkailla” ja kesärenkaissa oli kulutuspintaa jäljellä noin puoli milliä, niin vinoilin että on näemmä ajettava kotiin rengasliikkeen kauttakin, niin lupasivat uudet kesäkumitkin kauppaan mukaan. Hiukan enemmän jos olisi ollut kulutuspintaa, niin eipä olisi onnistunut.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.