Valkoinen hirvi

Tuossa viikko sitten ajellessani Etelä-Suomessa erästä pikkutietä pitkin, oli tienposkessa nuori hirvi syömäsillään ja mikä parasta muutamaa harmaata laikkua lukuunottamatta valkoinen karva. Ajelin samalla vauhdilla ohi ja seuraavassa mahdollisessa kääntöpaikassa heitin auton ympäri tulosuuntaan ja viritin kameran valmiiksi ja aukaisin ikkunankin selälleen. Ajoin rauhallista vauhtia takaisin ja kuten olettaa saattoikin, hirvi jatkoi syömistään. Ensimmäisen kuvan sain ihan paikaltaan, toiseen se kerkesi jo hiukan pyörähtää, kolmas oli selän puolelta ja neljäs lymyilyä puiden lomitse. Kerrankin oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Tuotahan voisi jopa jo ainakin yrittää myydä lehdillekin.
Kuvailin muutaman päivän aikana kortin täyteen muutakin myyntikuvaa ja aikanaan vaidoin sen uuteen, täyden laitoin taskuun kun en ollut auton lähellä. Ja taskuunhan se sitten unohtuikin, kunnes illalla muistin asian ja aloin kaipailemaan sitä. Ensin kaivelin housuntaskut, sitten kampasin auton läpi joka senttimetriltä ja lopuksi etsin kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat läpi, useampaankin kertaan ei vain korttia löytynyt.
Joku kyseli, että et sitten yhtään tiedä missä se voisi olla? Tiedän toki aika tarkkaankin, se on Lounais-Suomessa ja se siitä!!!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.