Aika pitkä aika, osa III

Niinhän  se vain alkaa kaasujalka pikkuhiljaa vipattaa kun helmikuu ja lähtö lähestyy. Lähtöpäivä on vielä päättämättä, mutta parisen viikkoa suurinpiirtein on siihen aikaa.
Ensimmäiset pakkaustoimenpiteetkin tuli jo tänään alettua. Olen varannut sopivankokoisia muovilaatikoita tavaroille, niissä kaikki pysyy tallessa ja siististi hanskassa eikä pyöri hukkaan ympäri autoa ja ne on myös käteviä nostella päällekäin, kun tarvitsee tilaa omalle oleskelulle.
Aion siis nukkua autossa kuten tavallista ja myös omin eväin ollaan liikkeellä kuten aina. Turvallinen tila keittiölle on suunniteltu auton peräosaan, kokki hääräilee kevyesti katetun peräluukun alla sateen- ja tuulensuojassa sillä aikaa.
Kilometrejä kertynee noin 3000, joten Corollan kulutuksella budjetti on noin 300 euroa.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.