Aika pitkä aika

Kun loppusyksyn/alkutalven retki pohjoiseen jäi väliin, tulee syyskuun ruskaretkestä kuluneeksi puolisen vuotta maaliskuun Lofoottien matkaan ja se on paljon aikaa.
Kaikenlaista tapahtuu ja tekemistä riittää, jotka sitten muka kaikki ovat toinen toistaan tärkeämpiä asioita ja syrjäyttävät Lapin kertakaikkiaan.
Sellainenkin pikku tapahtuma, että saa jostain ilmaista maalia, voi aiheuttaa omakotitalon täydellisen sisämaalausremontin käynnistymisen ja se ei ole mikään pieni projekti tukijaliikuntaelintyökyvyttömyyseläkeläiselle (tapettiseinät nääs), se kestää loppumattoman monta kuukautta ja mikäli vanhat merkit yhtään pitävät paikkaansa, se poikii alati uutta tekemistä jopa vuosikausiksi eteenpäin. Yksi huone kuitenkin siltä osin valmiina ja toinen aloitettu.
Kerrankin tulee tehtyä kunnollinen matkasuunnitelma kuvaussuunnitelmineen, kun aikaa on ollut reilunpuoleisesti ja on vieläkin yli kaksi kuukautta lähtöön. Ei ole pelkoa että jotain unohtuisi, tai jossain jäisi käymättä, kaikki on nyt huomioitu, ollos siunattu ihmeiden Internet valokuvineen ja karttaohjelmat loistavine ilmakuvineen!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.