Kalvohanskat

Mikä loistava idea, uudenlaiset vedenpitävät hanskat tai rukkaset, Gore-Texkin jää kirkkaasti toiseksi. Ja kaikkein parasta on hinta, ensimmäiset ostin 12 eurolla ja hiukan samaa luokkaa ovat olleet myöhemmätkin vastaavanlaiset.
Ensimmäiset ostin pyöräretkellä jostain halpakaupasta Keminmaalta, kun keli äityi pahaksi ja nahkaiset olivat litimärät. Aloin siinä päivän mittaan ihmetellä että milloin alkaa kädet uudelleen kastumaan, mutta eihän ne alkaneet, ihmeellistä.
Joskus paljon myöhemmin ostin vastaavanlaiset ja myös rukkaset talveksi ja koska etelän vetelät eivät osaa tehdä mitään lämpöistä, avasin hiukan rukkasia ranteesta ja ujutin lapaset sinne sisään kun tilaa oli hyvin, reiän korjasin laiskasti Gorilla-teipillä.
Samalla huomasin tuon uudenuutukaisen kalvokeksinnön, joka pitää vettä 100 prosenttisesti, eikä varmaankaan hajoa edes yhtä helposti kuin Gore.
Siis ohut muovipussukka oikeassa välissä, hyvin yksinkertaista ja mielestäni erittäin nerokasta, tulen soveltamaan tuota ideaa röyhkeästi aina kun vain mahdollista!!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.