PowerShot G7X Mark II

Ensimmäiset kuvat ja kokemukset laitteesta on nyt hankittu.
RAW-kuvia en vielä ole päässyt käsittelemään, mutta kuvasin myös JPG:t rinnalle, joten niistä on jo muutama näytillä.
Kyllä laitteet on taas kehittyneet huimasti, laatu on parempaa ja toimintoja enemmän (liikaa) ja ne kaikki on osattava ainakin laittaa päältä pois, kun ne näin talvella hanskat kädessä tupertaessa ja opetellessa menevät aina vahingossa päälle. Hankaluutena vielä sekin, että ainakin tämän kameran käyttöohje on tietokoneella eikä taskussa, että voisi aina välillä luntata, mitä tuli tehtyä ja miten sen saa korjattua.

Ao. kuva on pienennetty 1200 pikseliin (originaali 5472 x 3648 pikseliä). Aukko f 11 – aika 0.8 s – herkkyys ISO 125. Kuvattu ilman jalustaa, eli vakaaja on tosi hyvä, lopputulos täysin käyttökelpoinen, etenkin originaalia hiukan pienemmässä koossa.

Klikkaa kuvat suuremmaksi.

 

 


MAISEMAKUVA

 

 

 

 

Yo kirkko kuvattu auton ikkunan läpi kahdeksankympin vauhdissa, joulukuisen iltapäivän sateisessa hämärässä. 1/250 sec – f 2.5 – 17.444 mm – ISO 400

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.