Matkailuauton syksy

Aygon huoltokirjakin oli hukkunut jonnekin matkan varrelle, joten hieman hasardilla oltiin silloin ostovaiheessa liikkeellä, toisalta sekin onneksi hiukan osaltaan auttoi hinnanmuodostukseen.
Kolmessa kuukaudessa mittariin pyörähti jo noin 10 000 km. ja öljyä koneeseen lisäämättä, joten sillä osastolla ei sitten esiintynyt murheita, vanha öljykin oli vielä silmämääräisesti tarkastellen aivan käyttökelpoisen oloista.
Edellisestä öljynvaihdosta lieneekin kulunut jo parikymmentätuhatta kilometriä joten hultokin oli jo hyvä teettää, kun nyt talvella ei ajoja enää paljoa tule. Moottorin öljytilavuus on huimat kolmisen litraa, joka taasen vaikuttaa huollon hintaan ihan positiivisesti. Jarrujen tarkastus, pakkasnesteet huimat -60 astetta, niillä talveen.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.