Liquisole II

Venttiilin liimaus.

Talvi meni ja venttiilin liimauksesta on kulunut jo puolisen vuotta, renkaassa on edelleenkin ilmaa normaalinoloinen määrä. Kyllä on hyvä liima!

26.8.2015
Edelleenkin venttiili kiinni kumissa ja rengas täynnä ilmaa.

20.12. 2015
Ilmaa renkaassa, mutta hiukan on vajentunut, pitänee pumpata ennen käyttöä.

12.5.2016
Ja vieläkin liimaus pitää.

Auton tuulilasin pesurin vasemmanpuoleinen suutin (kertakäyttöinen valettu muovimötikkä) on pikkuhiljaa hiipunut ja viimein sitten lakkasi toimimasta kokonaan. Irroitin sen ja yritin tökkiä neulalla sitä auki. Alapäässä on iso reikä ja yläpään kaksi pikkureikääkin olivat avoinna, joten jäljelle jäi pystyosalla oleva takaiskuventtiilillä varustettu osuus, jonne ei mutkien takia päässyt millään vehkeellä sörkkimään.
Laiton sen yöksi viemärinavausnesteeseen, aamulla kampe oli edelleenkin tukossa. Vuolaisin mattopuukolla siitä pohjan pois ja sökötin takaiskuventtiiliä ja reikää auki, kunnes olin melko varma, että siitä vesi kulkee läpi. Sitten liimasin palasen takaisin suuttimen pohjaan Liquisolella, annoin yön kuivua ja seuraavana aamuna testasin sen ja toimihan se, takaiskukin taisi jäädä ehjäksi.

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.